Als particulier mag je soms profiteren

Marktplaats is populair. Zowel onder kopers als verkopers. Iedere dag vinden particulieren elkaar en gaan er heel veel producten over de spreekwoordelijke toonbank. En dat tegen spotprijzen. Denk hierbij aan huis, tuin & keuken producten. Maar ook eventtickets staan in grote getalen online. Soms worden er zelfs producten ‘gratis’ aangeboden.

Gratis producten zijn soms ‘key’

Hetzelfde geldt voor verhuizers. Zij bieden vaak tal van gratis producten aan omdat ze van hun ‘oude spullen’ af willen. Deze artikelen zijn echter nog zeer goed te gebruiken. Het woord ‘gratis’ werkt vaak als een rode lap op een stier’ voor vele onder ons. Even een avondje naar IKEA om nieuwe spullen in te kopen is leuk. Echter denkt je bank rekening daar anders over. Het leven is immers al duur genoeg. Daarom moet je als particulier soms profiteren van hetgeen aangeboden wordt. Of het nu op Marktplaats is of een verhuizer die het je gunt.

Fleur je huis op

Je woonkamer een andere look & feel geven is leuk. Zeker als je voor een prikkie of gratis stoelen en bankstellen kunt ophalen. Dit past natuurlijk niet in je auto. Een aanhanger huren is een goede optie om eenvoudig je uitgekozen spullen op te halen. Een dergelijke aanhanger huren is een goede investering. Zeker met in het achterhoofd dat het bankstel je niets heeft gekost. Het kan zijn dat je producten niet echt nodig hebt maar gewoon wil hebben om het hebben. Mooie schilderijen, een tuinset of misschien wel een nieuw bed. Haal het maar op. Als iets toch gratis is…
Een aanhangwagen huren biedt hierbij uitkomst.

Het voordeel van een dergelijke aanhanger is dat je er per uur voor betaald. Op deze manier houd je de kosten beperkt. Dus stel dat je beslist om een aanhangwagen te huren en deze twee uur gebruikt. Dan betaal je maar twee keer het uurtarief. Het hulpmiddel is bovendien in heel Nederland verkrijgbaar. Van geografische discriminatie is dus geen sprake.

Kortom, als particulier moet je soms profiteren van hetgeen je gratis aangeboden krijgt. Dat kan gebeuren als je echt iets nodig hebt maar ook als je hebzuchtig bent. Het leven is al duur genoeg. Een aanhanger biedt uitkomst om de spullen op te halen bij de verkoper of, indien gratis, de weggever.